• Август 2011
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • Рубрики

  • Топ кликов

    • Нет
  • Наша история

В офісах МТС відкрилися кімнати, у яких заборонено працювати.

«Турбота про власних співробітників – настільки ж важливий напрямок для будь-якої великої корпорації, як, наприклад, підтримка високого рівня якості власних сервісів. І щоб створити сприятливий клімат всередині компанії, не достатньо високого рівня зарплат, якісних робочих місць, повного соціального пакету і оплачуваної відпустки. Є багато інших дрібниць, які люди потребують не менше – наприклад, хороший відпочинок, який неможливий у стандартній робочій обстановці call-центру», – зазначив Юрій Несвєдов, начальник департаменту абонентського обслуговування «МТС Україна».

У Львівському центрі обслуговування абонентів (ЦОА) МТС відкрито спеціальні кімнати, у яких співробітники можуть відпочити та відволіктися від роботи і поспілкуватися з колегами на різні теми. Одне з приміщень призначене для активного відпочинку – у ньому можна пограти в настільний теніс, настільний футбол, розім’ятися на шведській стінці, повправлятися з гантелями і навіть з боксерською грушею.

Друге приміщення надає всі можливості для розслаблення – цьому сприяє східний інтер’єр, тиха спокійна музика та масажні крісла.

Перші кілька днів після відкриття релакс-зон показали, що співробітникам львівського ЦОА до вподоби активний відпочинок: найбільшим попитом користувалося приміщення зі спортивним інвентарем.

На цьому тижні подібні кімнати для відпочинку відкриються і для співробітників Дніпропетровського ЦОА. У компанії вже використовувалися приміщення для відпочинку, проте вони були більш призначені для прослуховування музики, перегляду відео та просто – комфортного спілкування. Пропозиція розширити можливості засобами для активного проведення часу надійшла від самих працівників оператора.

Довідкова інформація
Центр обслуговування абонентів МТС (ЦОА), що складається з двох call-центрів у Львові та Дніпропетровську – одна з найбільших структур компанії, він нараховує більше тисячі співробітників. Зараз це наймолодша структура компанії – середній вік співробітника ЦОА становить 26 років. Найбільший відсоток працівників – недавні випускники українських вузів.

На даний момент ведеться конкурсний набір до Львівського та Дніпропетровського ЦОА МТС. Перевага надається людям з повною або незакінченою вищою освітою. Щоб взяти участь у конкурсі, претендентові необхідно залишити своє резюме на сайті компанії http://www.mts.com.ua (розділ «Про компанію» / «Кар’єра» / «Актуальні вакансії» / «Залишити резюме»), або надіслати його за адресою ccvacancy@mts.com.ua.

Оставьте комментарий